JOENSUUN PALVELUPISTE

MYYNTI

Arto Turunen

050 305 4143

 

Janne Sinkkonen

040 513 8910

VARAOSAT 

Iiro Suokas

040 415 0325

   

HUOLTO

Olli Davidsson

050 540 2822

 

Janne Myller

050 432 1757

KUOPION PALVELUPISTE  

Myynti, huolto, varaosat

 

Jari Vitsala

040 159 2253

Heikki Tukiainen Oy, Kuopio

Heikki Tukiainen Oy, Kuopio

H. Tukiainen Oy


7:n Palfinger Epsilon puunosturikaupan myötä Maxliftin ja puutavarakuljettajayrittäjien H.Tukiainen Oy:n yhteistyötä voi kuvailla sanoin: Hommat hoidetaan joustavasti ja sovitusti, molemmin puolin. 
  
Näitä adjektiiveja voi käyttää myös H. Tukiainen Oy:n liiketoiminnasta kokonaisuudessaan.


Veljekset Antti ja Timo ovat luotsanneet 70 vuotta täyttänyttä yritystä sukupolvenvaihdoksen jälkeen vuodesta 2011. Toki työvuosia löytyy useita jo ennen tätäkin. Muita ammatteja veljeksillä ei ole, vaikka kukapa ei sitä välillä miettisi, että olisiko jotain muutakin. Tämähän tekee tekemisestä inhimillistä. 


Kun Antti ja Timo aloittivat yrittäjinä, oli yrityksessä 2 autoa ja 4 työntekijää, nyt autoja on 5 ja työntekijöitä 10. Kasvu on tapahtunut luonnollisesti, työkenttänä Pohjois-Savo sekä Saksa. Saksa onkin tietyllä tapaa erikoisuus, sillä puutavaran ajopuolella veljekset ovat ainoat suomalaiset, muut suomalaiset löytyvät puunkorjuusta. Tulevaisuus näyttää miten raakapuunajo Saksan puolella kehittyy, yksi yhdistävä asia Pohjois-Savon työkenttään on, että sielläkin kuljettajan paras työkaveri on Palfinger Epsilonin puutavaranosturi. 


Uudistamista yritystoiminnassa on myös työhyvinvoinnin kehittäminen, joka on ollut ennakkoon suunniteltua viimeisen

2 vuoden ajan.

”Raskaankaluston ammattikuljettajan työ on hyvin itsenäistä, työtä tehdään epäsäännöllisinä työaikoina ja ammattikuljettajan tulee työskennellä säästä riippumatta. Eri sää- ja keliolosuhteet luovat oman riskitekijänsä kuljetusalalla.” Lisää aiheesta löydät Tanja Tukiaisen tuottamasta opinnäytetyöstä, joka on luonut pohjan tämänhetkisen työhyvinvoinnin toteuttamiselle (linkki sivun alaosassa) 


Yrittäjäkaksikon työnvastapainoa tarjoileekin perhe-elämä ja harrastukset. Molemmat ovat juosseet maratonit ja ehkä vielä joskus uudelleen. Timon kolme lasta ovat aktiivisessa harrastusiässä ja Timo kuskaileekin heitä mielellään liikuntaharrastusten pariin. Antin lapset ovat hieman nuorempia, mutta molemmilla yrittäjäveljeksillä on hektisen työn vastapainoksi tärkeää viettää aikaa perheen, yhteisen ulkoilun ja liikunnan parissa.  


Lisäksi tämä kaksikko murtaa ja uudistaa yrittäjän sekä työnteon normeja edistämällä SKAL -Metsäalan kuljetusyrittäjät ry:n toimintaa, olemalla mukana KallaForest Oy:ssä, joka koostuu 4 osakkaasta sekä tämän vuoden ensimmäinen TYHY- päiväkin järjestettiin keskellä kiireisintä puuajojen aikaa.


Löydät H.Tukiainen Oy:n somesta – Instagram jaFacebook


Sekä pääset heidän verkkosivuille tästä: Linkki H.Tukiainen Oy


Jos etsit ammattitaitoista puunkuljetusta  Pohjois - Savon alueelta niin älä epäröi ottaa yhteyttä Anttiin ja Timoon.

 

+358 400 671 824 / Timo 
+358 40 828 0772 / Antti 


timo@heikkitukiainenoy.com 
antti@heikkitukiainenoy.com 
toimisto@heikkitukiainenoy.com 

 

 

Lataa liitteet: